Avanzer Advies

Check in 3 stappen de waarderingsmethode van de gemeente voor niet-woningen


Een gemeente kan de WOZ-waarde van een niet-woning van jouw klant onterecht te hoog waarderen. Met dit stappenplan check je de waarderingsmethode. √Čn check je of de niet-woning wel terecht is verhoogd met 21% btw.

Vul je gegevens in en je krijgt helemaal gratis toegang tot de whitepaper 'Check in 3 stappen de waarderingsmethode van de gemeente voor niet-woningen'.

 

Avanzer Advies

De whitepaper is een onderdeel van een advieskans van Avanzer Advies, de nieuwe tool van Wolters Kluwer waarmee je je klanten pro-actief adviseert over fiscale wijzigingen.

Voor meer informatie, een demo of proefaccount ga je naar: wolterskluwer.nl/avanzer-advies

Gratis de whitepaper 'Check de waarderingsmethode van de gemeente voor niet-woningen' downloaden:

 

Wolters Kluwer Nederland gebruikt de door u ingevulde gegevens voor de levering van de door u afgenomen producten en/of diensten van Wolters Kluwer Nederland en voor het toesturen van service-informatie hierover. Ook zullen uw gegevens gebruikt worden om u informatie te sturen over overige producten en diensten van Wolters Kluwer Nederland. Als u dit niet wilt, kruis dan het selectievakje hieronder aan. Voor meer informatie over het privacybeleid van Wolters Kluwer Nederland, zie het Privacystatement.


Op al onze leveringen zijn de algemene voorwaarden van Wolters Kluwer Nederland van toepassing.