Avanzer Advies

Auto importeren? Download het rekenmodel

Autorijden in Nederland is niet goedkoop. Daarom is het niet verwonderlijk dat veel ondernemers hun auto willen importeren vanuit Duitsland of Frankrijk.

Hoe doe je dat het voordeligst? Er zijn een aantal handigheidjes die jou kunnen helpen je klanten geld te besparen.

Download het rekenmodel via het formulier hiernaast. Met het rekenmodel kun je precies zien wat het importeren van een auto precies gaat kosten voor je klant (en waar hij of zij kan besparen).

Avanzer Advies
Het rekenmodel is onderdeel van een advieskans van Avanzer Advies, de nieuwe tool van Wolters Kluwer waarmee je je klanten pro-actief adviseert over fiscale wijzigingen.

Voor meer informatie, een demo of proefaccount ga je naar: www.wolterskluwer.nl/avanzer-advies

Ja, ik wil gratis het rekenmodel downloaden


Wolters Kluwer Nederland gebruikt de door u ingevulde gegevens voor de levering van de door u afgenomen producten en/of diensten van Wolters Kluwer Nederland en voor het toesturen van service-informatie hierover. Ook zullen uw gegevens gebruikt worden om u informatie te sturen over overige producten en diensten van Wolters Kluwer Nederland. Als u dit niet wilt, kruis dan het selectievakje hieronder aan. Voor meer informatie over het privacybeleid van Wolters Kluwer Nederland, zie het Privacystatement.

 

Op al onze leveringen zijn de algemene voorwaarden van Wolters Kluwer Nederland van toepassing.