Op donderdag 26 augustus organiseert Wolters Kluwer een webinar over de geheimen van een goede advocaat-cliëntrelatie. Tijdens het live webinar gaan toonaangevende professionals uit de advocatuur en bedrijfsjuridische wereld hierover in gesprek met elkaar. De moderatie is in de vaardige handen van Maurits Annegarn.

Datum: donderdag 26 augustus 2021
Tijd: 11:00-12:00 uur
Locatie: live webinar

Tijdens het interactieve webinar staat de relatie tussen advocaten en hun cliënten centraal. De juridische sector ondergaat een transformatie die door de pandemie in sneltreinvaart is gekomen. Technologie is steeds belangrijker geworden voor het werk van bedrijfsjuristen en advocaten.

Wat betekent deze ontwikkeling voor de relatie tussen advocaten en cliënten? Wat verwachten cliënten van het advocatenkantoor en hoe kun je effectief deze verwachtingen managen? We gaan met beide partijen in gesprek. Ontdek in dit webinar de geheimen van een goede advocaat-cliëntrelatie.

Sprekers

Marieke van Gelder
Partner bij Van Gelder Advocaten

Max Hubner
Managing Director bij Novograaf

Phuong Nguyen
Partner bij Okkerse & Schop


Meld je aan

Meld je direct aan voor het live webinar via het formulier op deze pagina. Deelname is gratis. Voorafgaand aan het event ontvang je een e-mail met de deelnamelink voor het webinar. 

Alvast inlezen? 

Lees meer over de veranderingen die de pandemie teweeg heeft gebracht bij advocatenkantoren en juridische afdelingen en hun relatie in de ‘Wolters Kluwer Future Ready Lawyer Survey 2021: ‘Moving beyond the pandemic’.  Download de whitepaper hier.Aanmelden